A BELNATUR  Top Cell termékcsaládja
A TOP CELL termékcsalád kifejezetten az idősödő, érett bőrökre lett kifejlesztve, hogy kisimítsa és tompítsa a már kialakult ráncokat, barázdákat.
Belnatur Top Cell Velvess
A Belnatur Top Cell Velvess szemkörnyék és szájkörnyék ápoló paraben mentes, illatanyag mentes, aktív peptideket, hyaluronsavat, Syn Ake, Snap-8 és Syn-coll nevű védett molekulákat tartalmaznak, melyek Botox hatásúak, feszesítők, rántalanítók, a mimikai ráncokra lettek kifejlesztve.

Leírás:

Enyhíti, ill. kisimítja az un. mimikai ráncokat. Megőrzi a bőrünk állapotát, szembeszállva az évekkel. Mozgósítja a szervezet saját energiáit, hogy sikerrel vehesse fel a harcot a külső ártalmas környezeti tényezőkkel szemben. A TOP CELL képes visszaadni a bőr elveszett életerejét, rugalmasságát, lágyságát, s tompítani a már kialakult mimikai ráncok élességét is.

Aktív összetevők: Argireline®, izoflavonoidok, citokinek, ceramidok, reductine®, hammamelisz kivonat, panthenol, E-vitamin, 10 SPF fényvédő.

Belnatur Top Cell Caress
A Belnatur Top Cell Caress, egy olyan paraben mentes arcápoló krém, mely a mimikai ráncokra lett kifejlesztve. Aktív peptideket, Hyaluronsavat, Syn-Coll, Snap-8, Syn-Ake nevű védett molekulákat tartalmaznak, melyek botox hatásúak, feszesítők és ránctalanítók.

Leírás:
Aktív peptideket - citokineket, SYN®-coll-t, SYN®-ake-t - és hyaluronsavat, betaint, niacinamidot (B3-vitamin), allantoint, valamint fényvédőt tartalmaz.

Belnatur Top Cell Citoline
A Belnatur Top Cell Citoline, egy olyan paraben mentes arcápoló szérum, mely a mimikai ráncokra lett kifejlesztve. Aktív peptideket, Hyaluronsavat, Syn-Coll, Snap-8, Syn-Ake nevű védett molekulákat tartalmaznak, melyek botox hatásúak, feszesítők és ránctalanítók.

Leírás:

Belnatur TOP CELL termékvonal kifejezetten az idősödő érett bőrökre lett kifejlesztve, hogy kisimítsa és tompítsa a már kialakult ráncokat, barázdákat. Hatóanyaga erőteljes aktív peptidek koktélja: Termékcsalád aktív peptidekkel, érett bőrre.

Aktív összetevők:
Citokineket, Syn®-coll-t, Syn®-ake-t és Snap-8®-t tartalmaz hialuronsavval, ceramidokkal, E-vitaminnal, niacinamiddal (B3-vitamin), és csipkebogyó olajjal. Fényvédőt tartalmaz. (PARABEN MENTES)

Belnatur Top Cell Excelss
A Belnatur Top Cell Excells, egy olyan paraben mentes arcápoló krém, mely a mimikai ráncokra lett kifejlesztve. Aktív peptideket, hialuronsavat, Syn-Coll, Snap-8, Syn-Ake nevű védett molekulákat tartalmaznak, melyek botox hatásúak, feszesítők és ránctalanítók.

Leírás:

TOP CELL termékvonal kifejezetten az idősödő érett bőrökre lett kifejlesztve, hogy kisimítsa és tompítsa a már kialakult ráncokat, barázdákat. Hatóanyaga erőteljes aktív peptidek koktélja: Termékcsalád aktív peptidekkel, érett bőrre.

Aktív összetevők: Aktív peptideket- citokineket, SYN®-coll-t és SYN®-ake-t, valamint tápláló jojoba- és csipkebogyó-olajat, ceramidokat és Structurine®-t (csillagfürt kivonat, mely elősegíti a lipidek és a fehérjék szintézisét, megerősíti a bőr védekező-barrier funkcióját) valamint fényvédőt tartalmaz.(Paraben mentes!)
Top cell bio expression
Koncentrátum az érett öregedő vagy az idő előtti öregedésre hajlamos, ráncos, mélyen barázdált bőrökre. Magas koncentrációjú hyaluronsav tartalma feltölti a ráncokat és regenerálja az arcbőrt, míg a botox hatás segít a ráncok kisimításában.  A koncentrátum ezeken felül betaint és panthenolt ( B5- vitamint) tartalmaz.
Top cell maszk
Hidratáló, regeneráló lifting maszk kifejezetten az érett, száraz, vízhiányos és fakó bőrökre. Hidratáló géllel átitatott rugalmas, könnyű állagú maszk. Felhelyezése után második bőrként simul az arcra, friss érzetet ad. A bőrbe- diffúzió útján, magas víztartalmának köszönhetően- felszívódnak az aktív hatóanyagok: citokinek(serkentik a sejtes állomány újraéledését, létrehozzáka  bőr számára alapvető lényeges alkotóelemeket), a Kigelia Africana(gazdag fehérjetartalma miatt azonnali feszesítő, lifting hatását fejti ki a bőrre), a Quillaja Saponaria (gazdag szaponinokban és flavonoidokban, melyek a bőr mélyebb rétegeiben megtartják a nedvességet, a felszínen is hidratálnak, ezáltal a bőr tónusa fokozódik, élettelivé válik), a Fagus Sylvatica (bükkfarügy-kivonat, hatékony regeneráló,  a bőr hidratációját erősen  fokozza, hámképző, öregedést gátló hatású).