A szakiskolát 2008-ban fejeztem be, melynek során lehetőségem volt dolgozni a Szent Gellért téri Slander You szalonban. Kitűnő oktatóm volt, aki azóta is segít, ha tanácsért fordulok hozzá. 2009 decemberétől dolgozom az Ica Szépségszalonban, ahol minden lehetőség adott ahhoz, hogy a szakmámban előrébb léphessek. Szakmai tapasztalataimat továbbképzésekkel, tanfolyamokkal és bemutatókon való részvétellel kívánom bővíteni. Ennek eléréséhez segítségemre vannak a kolleganőim. Nagyon szeretem a szakmám, az embereket, a vendégeim. Sok szeretettel várom továbbra is minden régi és új vendégemet !

Munkámban a BELNATUR termékeit használom. A spanyolországi katalán cég 35 éve alakult, Barcelona-i székhellyel. A cég termékei csak természetes alapanyagokból készülnek. A tenger kincseit és a természetben található gyógynövények, virágok, gyökerek hatóanyagait használja fel a készítményeiben. A világon több mint 30 országban alkalmazzák sikerrel arc és testkezelő kúráit. A termékek a legkülönbözőbb problémákra és minden bőrtípusra, arc és testkezelő anyagokként nyújtanak segítséget a kozmetikai kezelésben. Arckezeléseinket aromákkal, biológiailag aktív hatóanyagos ampullákkal egészíthetjük ki.

A BELNATUR legújabb, Top Cell termékcsaládja kifejezetten az idősödő, érett bőrökre lett kifejlesztve, hogy kisimítsa és tompítsa a már kialakult ráncokat, barázdáka.
A termékcsaládról részletesen olvashat ITT !

A szépségipar ma már nemcsak a nőkre, hanem a férfiakra és a gyerekekre is gondol, nálam is mindenki megtalálja a számára megfelelő szolgáltatást. Ezekről részletesen ITT OLVASHAT !

A krémekből és pakolásokból otthoni használatra is van mód rendelni. Itt szeretném bemutatni azon termékeket,  amelyeket a kezelésekhez használok.

Kattintson a témakör melletti képre, ha többet szeretne tudni róla:
TisztitókTonikokPeeling
KrémekMaszkokEsszenciális
     olajok
Ampullák